Kiwanisclub Den Haag organiseert MagDag Activiteiten

Kiwanisclub Den Haag organiseert MagDag Activiteiten

De Jutters mogen door de modder met Kiwanisclub Den Haag

Op vrijdag 22 mei mogen kinderen van de Jutters èffe lekker vies worden, èffe lekker enge dingen doen. Zij mogen mee met Kiwanisclub Den Haag de survivalkassen in van '2sur5' in Wateringen. De kinderen, in de leeftijd van 7-12 jaar zijn afkomstig van de afdelingen Koraal, Inktvis, Sloep en Schuit. Deze kinderen hebben een psychiatrisch problemen al of niet in combinatie met een verstandelijke beperking

Het dagje zal bestaan uit klimmen, klauteren, waterbakken, vallen en opstaan. Behalve spannend, leuk en heel gezellig is zo'n dag ook bevorderend voor hun therapie Samen de blubber in, nieuwe dingen ondernemen en samen angsten overwinnen bevordert het groepsgevoel en is goed voor het broodnodige zelfvertrouwen.

Kiwanisclub Den Haag mag een 'koekje van eigen deeg' bakken

Samen met 'Les Amis de Cuisine' en jongeren van de afdeling Stormvogel (12-18 jaar) en Inktvis ( 9-14 jaar) van de Jutters gaat er op vrijdag 29 mei heerlijk gekookt worden. 'Les Amis de Cuisine' is een Haagse kookvereniging die haar faciliteiten en haar chefs voor 1 dagje belangeloos uitleent aan Kiwanisclub Den Haag.

Op 29 mei is iedereen voor 1 dag chef, ober en/of afwashulp. Met z'n allen het kookpunt bereiken, met als resultaat een driegangen diner dat na afloop gezamenlijk gegeten wordt. Dat wordt smullen!

Deel deze post