Chocoladeletters voor het goede doel

Chocoladeletters voor het goede doel

KC-Den haag zet zich ook dit jaar weer in voor diverse goede doelen. Met onze chocoladeletteractie willen wij dan ook nu weer geld ophalen. Het is weliswaar nog zomer, maar voordat u het weet horen we de wind weer door de bomen waaien en zijn de feestdagen aangebroken.

Dit jaar is de opbrengst van het chocoladeproject ondermeer bestemd voor de volgende projecten:

ProForKids:
Een bijdrage aan de renovatie van de zeer verouderde sanitaire voorzieningen in twee lesgebouwen. Het gaat daarbij om twee toiletvoorzieningen.

Stichting Nimba:
Een bijdrage voor de aanschaf van een schoolbus voor Centre Nimba. Centre Nimba is een opleidingscentrum in Conakry, Guinee (West-Afrika), waar 60 kansarme, lichamelijk gehandicapten kinderen gratis onderwijs en vakopleidingen krijgen om later in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien.Er zijn twee soorten chocoladeletters:
Een normale chocoladeletter met een gewicht van 200 gram € 4,75 per stuk.
Een luxe (gedecoreerde) letter met een totaalgewicht van 220 gram € 5,50 per stuk.

De letters zijn met de hand gemaakt van een eerlijke (groene) ‘callebaud’-chocolade in melk en puur verkrijgbaar en verpakt in een luxe doos met doorzichtig deksel. De chocolade is van hoogstaande kwaliteit.

U kunt de letters nu al bij ons bestellen. De letters zijn uitermate geschikt als cadeau met sinterklaas of als relatiegeschenk.

De bestelformulieren treft u aan door op de volgende link te klikken:

bestelformulier_2011_normaal_letter_200_gr.xls

bestelformulier_2011_luxe_letter_220_gr.xlsUw bestelling kunt u mailen naar: kiwanischocoladeletteractie@hotmail.com

Deel deze post