27 aug 2010 Hoe de fietstocht in het water viel, maar de BBQ heerlijk smaakte.

27 aug 2010 Hoe de fietstocht in het water viel, maar de BBQ heerlijk smaakte.

HET TRADITIONELE UITJE: FIETSEN EN BARBEQUE 27 augustus 2010.

De deelnemers druppelen binnen bij Boerengolf Maasland. Het fietsen was vanwege het slechte weer niet doorgegaan, jammer.

Maar iedereen is blij verrast als de zon nog een poos door de prachtige wolkenhemel piept waardoor de bordjes met al het lekkers op de picknick-tafels genuttigd kunnen worden. Toch nog genieten van dit prachtige boerenlandschap !!!

Binnen in de hooischuur braadt de boer vakkundig het vlees, en alle toebehoren incl. de drank staan klaar, we genieten ervan, het is gezellig !

Na een heerlijke BBQ vragen Hans en Berthe even stilte om 'n bijzonder punt dat niet besproken kon worden op de werkvergadering en...... waarover reeds beslist was !? Vragende ogen en nieuwsgierige oren zijn het gevolg op hun verzoek.

Het verhaal is dat deze twee Kiwanian's door Bram (ons oud-lid) zijn uitgenodigd om hun vakkennis in de tandheelkunde voor twee weken in Afrika te gaan toepassen op de daar woonachtige kinderen. Wat een uitdaging en wat een mooi doel !!!

Eenieder was onder de indruk en blij verrast ; de wensen voor veel succes en een goed verblijf vielen hen te deel. Een prachtig initiatief !

Na koffie en thee sloten we de gezellig bijeenkomst af, ieder ging zijns weegs.

Foto's?

Volgend jaar weer ; Fietsen en BBQ 2011 !

Deel deze post