24 maart 2011 Trend Watch Show

24 maart 2011 Trend Watch Show

Op woensdagavond 24 maart 2011 toog op uitnodiging van Ton een bont gezelschap Kiwanians, partners en andere modebewuste dames en heren naar Linneweever Optiek in de Herenstraat 15 te Wateringen. Aldaar werd het gezelschap met koffie en thee gastvrij ontvangen door Ton, Bernadette, zoon Ernest, zijn echtgenote en medewerkers van het bedrijf.

De grote verrassing was een demonstratie van de bekende trendwatcher Dick van der Niet. Dick van der Niet, reeds vele jaren werkzaam in de optiekbranche, is uitgever en hoofdredacteur van Brilliant Magazine en verantwoordelijk voor publicaties over brillen en trends in de optiek in tal van, deels eigen, (vak)tijdschriften en andere media. Hij vertelde met groot enthousiasme over de nieuwe mode en zonnebrilmonturen en een aantal modellen gaf een modeshow, natuurlijk met de bijbehorende zonnebrilmonturen.

Na afloop was ieder in de gelegenheid om onder het genot van een heerlijk drankje in de zaak rond te kijken, zich te laten voorlichten over de (on-)mogelijkheden van een nieuwe bril of hippe zonnebril en gezellig na te keuvelen over het nut van het algemeen.

Ieder was onder de indruk van het gebodene en keerde voldaan huiswaarts.

Met onze dank aan de familie Linneweever en medewerkers.

Deel deze post