20150110 KC Den Haag Houdt Nieuwjaarsreceptie in Huygens Museum Hofwijck

20150110 KC Den Haag Houdt Nieuwjaarsreceptie in Huygens Museum Hofwijck

Op zaterdagmiddag 10 januari 2015 rond 15.30uur togen 26 leden van KC Den Haag en hun partners naar Voorburg om in het Huygens Museum Hofwijck elkaar onder het genot van een uitgebreide High Tea een voorspoedig en gelukkig nieuwjaar te wensen.

De gasten werden verwelkomd met een heerlijke prosecco vergezeld van blokjes kaas en olijven. Vanaf ca. 16.00uur werd in de Oudhollandse keuken van het museum de high tea geserveerd bestaande uit diverse soorten thee, sandwiches, brownies en zoetigheden. De inwendige mens kwam door de overvloed niets tekort.

Twee gidsen waren beschikbaar om het gezelschap door het museum te leiden en op diverse vragen antwoord te geven.

Aan het eind van de middag werd de bijeenkomst afgesloten met koffie/thee en een bonbon. Maar daarna volgde er nog een surprise in de grote zaal. Het muzikale duo Wia en Hannes verraste ons op drie wel uitgekozen oud-hollandse liederen waarvan overigens de aanwezigen die op school hebben gezeten ná de Mammoetwet de woorden en melodie niet kenden. Wia zong de sterren van de hemel begeleid door haar (muzikale) partner Hannes. Enkele toehoorders probeerden "uit volle borst" daarbij steun te verlenen. Deze uitvoering werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd.

Kortom, het was, mede dankzij de uitstekende verzorging door het personeel van het Huygens museum Hofwijck, een heel gezellige en geslaagde middag. Met dank aan onze President die e.e.a. heeft geregeld.

Om een indruk te krijgen van de uitvoering klik hier: -volgt-

Deel deze post