20130222 Met partners bowlen en steengrillen

20130222 Met partners bowlen en steengrillen

Dankzij onze onvolprezen Evenementencommissie zijn we vrijdagavond 22 feb 2013 met onze partners gaan bowlen. En ondanks het feit dat velen niet eens meer wisten hoe een bowlingbal er uitzag, werd het een groot succes. We stonden van elkaar versteld hoeveel fanatisme er op de baan ten toon werd gespreid. En dat niet alleen, ook de technieken om de bal aan het eind van de baan te krijgen was zeer divers. De een maakte een huppeldansje, de ander droogde de hand eens extra en weer een ander gooide gewoon met links terwijl zij rechtshandig is... Maar er was één speler die wel heel professioneel de bal wist te bespelen. En daar droeg het handschoentje zeker aan bij. Geen wonder dat hij uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis ging: een gesigneerde bowlingbal.. Gefeliciteerd Erwin!!

Na afloop van het bowlen hebben we, al of niet met de nodige spierpijn, met elkaar genoten van een heerlijke steengrill-maaltijd. En we hebben ook veel kunnen bijpraten.

Zie voor een foto-impressie, met dank aan WimS, het Fotoboek. Let daarbij vooral op de actiefoto's. Vergeet niet in te loggen!

Deel deze post